fbpx

Individuele sessies

Verloop

De sessie begint met een uitleg over de werking van paardencoaching en korte intake over jouw vraag of thema. We starten de sessie altijd eerst met wat praktische oefeningen, zoals: het lopen aan de hand met het paard, het sturen van het paard in een bepaalde richting op basis van lichaamstaal. Het is tijdens een sessie niet de bedoeling om op het paard te gaan zitten. De oefeningen zijn op de grond naast het paard. Je leert jouw energie af te stemmen op die van het paard, en dat is al zo’n bijzondere ervaring. Vrijwel direct ervaar je wat er gebeurt tussen jou en het paard!

Mocht je bang zijn voor paarden dan is dit ook geen probleem. We kunnen ook coachen, zodat jij buiten de afrastering staat. Vervolgens gaan we dieper in op jouw vraag of thema, we kijken wat je gewenste doel is en welke obstakels jij nog van binnen ervaart. Samen met het paard kijken we en zoeken we naar de weg naar jouw geluk, hulpbronnen en innerlijke rust.

Het is ook mogelijk om samen met het paard te gaan wandelen. Hier kunnen ook gesprekken plaats vinden of juist in stilte…
Of zou je graag een meditatie samen met de paarden willen beleven, ook dat is mogelijk. Het is maar net wat je nodig hebt.

Aan het eind van de sessie evalueren we kort de ervaring en drinken we een kop koffie/thee en ronden we de ochtend of middag af.

Informeer naar de mogelijkheden!

BOEK NU